'Belki De Bütün Futbolcularda Virüs Var'

Btc Türk Yeni Malatyaspor Teknik Adamı Hikmet Karaman, spor camiasında birçok kişinin teste girmediğini vurgulayarak herkeste virüsün olabileceğini dile getirdi.

24.03.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-12:39) 'Belki De Bütün Futbolcularda Virüs Var'
Btc Türk Yeni Malatyaspor Teknik Adamı Hikmet Karaman, spor dünyasımda birçok insanın teste girmediğini belirterek herkeste virüsün olabileceğini söyledi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Teknik Adamı Fatih Terim'in, coronavirüse yakalanmasını yorumlayan Karaman, "Zaman zaman sporcular teknik adamlar yöneticiler yalnız kalabiliyorlar ama mücadeleden vazgeçiyorlar. Mücadeleye devam etmeliyiz, pes etmemeliler" ifadelerini kullandı.

"Belirti göstermeyenler var"

Bazen Coronavirüs yakalananların semptomları göstermediğini belirten Hikmet Karaman, "Birçok sporcunun bünyesi güçlü olduğu için belirti göstermeyebilir ama taşıyıcı olabilir. En büyük risk burada. Maç yapmaktan kimse kaçmaz. Seyircisiz maçlara çıkmak doğru bir hareketmiş. Keşke 1 hafta sonra da liglerin ertelenmesi olsaymış. Belki şu anda tüm liglerdeki futbolcular arasında var. Kimler test yaptırdı? Sergen Hoca test yaptıracağız diyor. Malatyaspor'da kimse test yaptırmadı. Herkes kendi olanaklarıyla baş başa. Antrenmana başlayacak takımlar var. Bütün spor camiasındaki kişilerin antrenmanlara başlamadan önce test yaptırması lazım. Buna göre hareket etmeliyiz. Antrenmanlara başlayacaklar test yaptırdı mı? Çok riskli bir durum. Personel sabah geliyor akşam eve gidiyor, dışarıda ne yapıyor bilmiyoruz ki" dedi.

"HERKES KENDİ KAFASINA GÖRE GÖRÜŞ BİLDİRİYOR"

Spor adamlarının bu konu için bir bütün haline gelemedikleri için sitem eden teknik adam Karaman, "Hiçbir spor adamı bir araya gelmiyor. Herkes kendi kafasına göre görüş bildiriyor. Bazıları da hiç görüş bildirmiyor. Bu maçlar oynanır. Nisan sonunu görmek lazım. Virüs pik mi yapıyor, dülşüyor mu? 8 hafta kaldı zaten, 8 maçı 2.5 haftada bitirebilirsin. Takım sıfırlandı diyenler var. TFF şu gün ligler başlıyor derse 5 haftada hazırlanırız. Bu telaş niye? Önce insan sağlığı gelir. Öncelik kazanmak olsaydı, Kayseri'ye Bifouma'yı getirir, kazanırdık. Getirmedik, maçı kaybettik. Amaç maç kazanmak mı, yoksa insan sağlığı mı?
Futbolun içerisinde deneyime sahip belli bir kolupa sahip birisi bizim göremediğimiz bir şeyi de ima edebilir.

Mancini, Löw bir şey söylemiş, Şenol hoca da belki konuşacaktır. Dün başka konuşanlar, bugün çark ediyor. Hiçbirimiz evden çıkmıyor. Belki bizde de var ama belirtisi yok" diyerek konuşmasını bitirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal