Belhanda'dan Terim Mesajı

Galatasaraylı Belhanda, coronavirüs zamanlarında günü nasıl geçirdiğini açıkladı, teknik patron Fatih Terim'in sağlığı ile ilgili mesaj gönderdi.

04.04.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-15:27) Belhanda'dan Terim Mesajı

Galatasaray'ın Faslı orta sahası Younes Belhanda Hollanda medyasına açıklamala yaptı. Coronavirüs zamanlarında yaptıklarını paylaşan futbolcu, idman programı ile alakalı detaylı bilgi verdi, bu aşamada antrenmanı elden bırakmadığını belirtti.

Belhanda "Futbola verilen arada kendimi fit tutmaya gayret ediyorum. Bu vesileyle son derece sıkı çalışmalar gerçekleştiriyorum. Özellikle karın bölgesini çalıştıran egzersizleri çok yapıyorum. Kuvvet antrenmanı yapıyor, şınav çekmeyi ihmal etmiyorum. Bunların yanında bir de kardiyo programım var. Bisiklette pedal çevirerek başlıyor, sonrasında uzunca koşu bandında koşuyorum" ifadelerini kullandı.

Coronavirüs teşhisiyle hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edilen Galatasaray teknik patronu hakkında da açıklama yapan Younes Belhanda "Teknik direktörümüz Fatih Terim ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum. Durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. İnşallah yakında iyileşecek. Ülkemdeki durumu da takip ediyorum. Bu süreçte yapmamız gereken, hepimizin sağlığı için evde kalmaktır" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal