Belhanda'dan Şaşırtan Karar: Kadro Dışı Kalsam da Gitmem

Galatasaray'da taraftarla küfürleşmesi sonrası gözden düşen Belhanda'dan sürpriz karar aldı. Fatih Terim'in gönderilmesini istediği Faslı oyuncunun yakın çevresine "Ailemle burada mutluyum, kadro dışı kalsam da ayrılmam" dediği öğrenildi.

21.11.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-15:44)

Sarı kırmızılı takım geçtiğimiz günlerde menajer William D'Avilla ile görüşerek Belhanda'ya kulüp bulmasını istemişti. Ancak bu gelişme sonrası Faslı yıldızdan şaşırtacak bir açıklama geldiği ortaya çıktı. Yıldız futbolcu, yönetime "Hiçbir yere gitmiyorum" mesajı yolladı.

"Sözleşmem Bitene Kadar Buradayım"

Belhanda'nın, "Kadro dışı bıraksalar bile ayrılığı düşünmüyorum. Burada ailemle beraber çok mutluyum. Sözleşmemin bitimine kadar 1.5 yıl daha buradayım" dediği öğrenildi. Belhanda’nın bu tavrının, yönetimin de tüm planlarını alt üst ettiği öğrenildi. Şimdi Sarı-Kırmızılı yönetimin ne yapacağı merak ediliyor.

3,3 Milyon Euro Maaş Alıyor

Belhanda'nın Galatasaray'dan ayrılmak istememe nedenlerinden birisi de 3 milyon 350 bin Euro'luk maaşı... Faslı futbolcu özellikle Avrupa'da hiçbir kulüpte bu parayı kazanamayacağını düşünüyor.

Fatih Terim Kadroda Düşünmüyor

Fatih Terim daha önce arkasında durduğu Belhanda'yı gözden çıkarmış durumda. Faslı yıldız bunu bilmesine rağmen kalmakta ısrarcı olduğu aktarıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal