‘Belhanda Görüşüyor Arabistan’a Gidebilir’

William D’Avila, Galatasaray’da teknik ekip tarafından gönderilmek istenen Younes Belhanda’nın transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

24.06.2020-08:46 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-08:42) ‘Belhanda Görüşüyor Arabistan’a Gidebilir’

Faslı futbolcunun yurt dışına gidiş yetkisini eline alan D’Avila, “Al Nasr, Belhanda’nın transferiyle ilgileniyor. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz. Şu anda net bir şekilde orayla anlaştık diyemem. Onlar üst düzey kulüpler. Belhanda oraya gidebilir. Sezon sonunda daha net bir açıklama yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

‘ASTON VİLLA DÜŞERSE TREZEGUET KİRALANIR'

Devre ortasında uzun zaman Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Mısırlı futbolcu Trezeguet ile ilgili de detay veren D’Avila, “Son dönemde Trezeguet’nin transferi için Galatasaray’la görüşmedim. Şu anda böyle bir şey yok. Ancak Aston Villa’nın sezon sonundaki durumu burada belirleyici olacak. Eğer Aston Villa bir alt lige düşerse, burada bir kiralık opsiyonu oluşabilir. Bu durumda Galatasaray çok önemli bir seçenek. Koşullar oluşursa, bu transferi tekrar değerlendirme ihtimalimiz var” şeklinde konuştu.

‘ONYEKURU KALMAYI ÇOK İSTİYOR’

Devre ortasında Monaco’dan kiralanan Henry Onyekuru’nun geleceğiyle alakalı da açıklamalarda bulunnan William D’Avila, şu anlık kesin bir anlaşmanın olmadığını açıkladı. Kiralık sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan genç futbolcunun İstanbul’da çok mutlu olduğunu aktaran D’Avila, “Henry Onyekuru, Galatasaray’da kalmayı çok istiyor. Ancak bu durum daha netleşmedi. Sadece oyuncunun elinde olan bir seçenek değil bu. Onyekuru transferinde de sezon sonunda koşullara bakacağız” değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal