Belhanda, Emre Belözoğlu ve Hasan Şaş PFDK’lık Oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği; Hasan Şaş, Younes Belhanda ve Emre Belözoğlu’nu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

04.09.2018-17:46 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-17:44) Belhanda, Emre Belözoğlu ve Hasan Şaş PFDK’lık Oldu!

TFF Hukuk Müşavirliği; Galatasaraylı Younes Belhanda ve yardımcı antrenör Hasan Şaş ile Medipol Başakşehirli Emre Belözoğlu'nun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini duyurdu.

TFF, Spor Toto Süper Lig’de 4. haftanın tamamlanması sonrası PFDK'ya sevk edilen kişiler ve kulüpleri açıkladı.

Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasında direkt kırmızı kartla oyundan atılan Younes Belhanda, aynı karşılaşmada sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle antrenör Hasan Şaş, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor - Medipol Başakşehir maçındaki fiili saldırısı sebebiyle Medipol Başakşehirli Emre Belözoğlu, aynı karşılaşmada sportmenliğe aykırı harekette bulunan BB Erzurumspor yöneticisi Zafer Aynalı ve Fenerbahçe - Kayserispor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Şamil Cinaz, PFDK'ya sevk edilen isimler oldu.

Öte yandan Atiker Konyaspor'un talimatlara aykırı hareketi sebebiyle, Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü'nün çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle ve Bursaspor'un çirkin ve kötü tezahüratla birlikte saha olayları sebebiyle PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal