Belçika'dan Samatta Açıklaması!

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Aston Villa'dan transfer ettiği Samatta şu ana kadar beklenen performansı gösteremedi. Tanzanyalı futbolcu için transfer söylentileri ortaya çıkarken, Club Brugge takımının devreye girdiği öne sürülmüştü. Belçika ekibinden transfer açıklaması geldi.

29.11.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-17:31) Belçika'dan Samatta Açıklaması!
Fenerbahçe'de 11'de başladığı ilk maçta 2 gol atan Mbawana Samatta daha sonraki maçlarda gol yollarında suskun kaldı. 6 milyon euro bonservis bedeliyle sarı-lacivertli takıma transfer olan Tanzanyalı futbolcu beklenen patlamayı bir türlü yapamadı.

5 HAFTA YOK

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivas Belediyespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Samatta, etkisiz performansı sürdürmüştü ve yaşadığı sakatlık nedeniyle 60. dakikada oyundan çıktı.

CLUB BRUGGE AÇIKLADI

Fenerbahçe'deki performansı tartışma konusu olan 27 yaşındaki futbolcu için transfer söylentileri artmıştı ve Club Brugge'ün devreye girdiği ifade edilmişti. Mbwana Samatta'ya talip olduğu öne sürülen Belçika ekibinden transfer söylentileriyle ilgili resmi açıklama geldi.

Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement, forvet transferi yapacaklarını ancak Samatta'nın gündemlerine gelmediğini söyledi.

Basın toplantısında konuşan teknik adam, "Forvet için elimizde birçok aday var, isimleri de konuşuyoruz ancak Samatta'nın adı hiç geçmedi, gündemimize gelmedi. Samatta, bizim istediğimiz profile uygun değil, onunla ilgili bir görüşmemiz olmadı" ifadelerini kullandı. (Fotomaç)
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal