Beklenen Oldu! Emre Mor O Takım'da

Milli futbolcu Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu'nun top koşturduğu Milan'a transfer oluyor.

22.08.2017-15:55 - (Son Güncelleme: 22.08.2017-16:32) Beklenen Oldu! Emre Mor O Takım'da

Emre Mor, manejeri Muzzi Özcan ile yollarını ayırdığı ve Bektaş Demirtaş'la anlaştı. Hakan Çalhanoğlu'nun da menajeri olan Demirtaş, Emre'yi Milan'a götürmek için çalışmalara başlattı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Emre'nin babası Ersoy Mor ile temasa geçti ancak 20 yaşındaki futbolcunun kariyerine Türkiye'de devam etmek istememesi Emre Mor'un Milan tercihinde belirleyici oldu.

MUZZİ ÖZCAN TRANSFERİ AÇIKLADI

Milli Futbolcu olan Emre Mor'un yollarını bitiren menajeri Muzzi Özcan canlı yayında önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Emre'nin eski menajeri genç oyuncunun Milan'a transfer olacağını açıklamıştı.

İTALYA'NIN ÖNEMLİ GAZETESİ AÇIKLADI! SATIN ALMA OPSİYONU 15 MİLYON EURO

Milan'a yakınlığı ile bilinen La Gazzetta dello Sport' un bugünkü haberine göre Emre Mor transferi çarşamba gününe kadar resmiyete kavuşacak. 20 yaşındaki futbolcunun Milan' da iki sezon boyunca kiralık oynamasını kabul eden Dortmund, satın alma opsiyonunu 15 milyon euro olarak belirledi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Milan, Emre Mor ile beraber Nice' ten Dalbert' i de kısa süre içerisinde kadrosuna katacak. Brezilyalı sol bekin bonservisi için 20 milyon euro ödeyecek Milan'nın teknik direktörü iki yeni transferi cumartesi günü lig maçında oynatmayı düşünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal