Bekle Bizi Avrupa! Geliyoruz...

A Milli Takımımız, TT Stadyumun'da İzlanda'yı konuk etti. Milli Takımımız aldığı 1 puanla Avrupa biletini kaptı.

14.11.2019-19:50 - (Son Güncelleme: 15.11.2019-00:37)

 

EURO 2020 Elemeleri’nde H Grubu 9. hafta maçında sahasında İzlanda ile golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımı, tarihi bir başarıya imza atarak, grup maçlarının bitimine 1 hafta kala EURO 2020’ye katılma hakkı elde etti.

1' Maç başladı.

13' Sigurdsson'un ceza yayının hemen yanından attığı şutta top çerçeveyi bulmadı.

35' İzlanda'da Ingvi Traustason sarı kart görüyor.

45' İlk yarı bitti

56' Hakan'ın kullandığı etkili serbest vuruşta savunma son anda araya girdi ve Çağlar'dan önce topu taça yollamayı başardı.

82' İzlanda köşe vuruşunda arka direkte Sigthorsson kafayı vurdu fakat kaleciyi geçen topu Merih Demiral çizgide çıkardı. Sigthorsson seken topa bir kez daha vurdu fakat bu kez Mert ayaklarıyla gole izin vermedi. İzlanda maçta ilk kez gole bu kadar yaklaştı.

85' İzlanda son değişikliğini de yapıyor. Ari Skulason yerine Mikael Anderson oyuna giriyor.

90' Maç bitti 

TÜRKİYE - İZLANDA İLK 11'LERİ

Türkiye: Mert, Umut, Çağlar, Merih, Zeki, Mahmut, Okay, Ozan, Hakan, Cengiz, Burak

İzlanda: Halldorsson, Palsson, Fjoluson, R.Sigurdsson, Skulason, A.Sigurdsson,G.Sigurdsson, Bjarnason, Traustason, Finnbogason, Sigthorsson

EURO 2020'YE KAÇINCI TORBADA GİDECEĞİZ

EURO 2020 Elemeleri’nde H Grubu 9. hafta maçında sahasında İzlanda ile golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımı, tarihi bir başarıya imza atarak, grup maçlarının bitimine 1 hafta kala EURO 2020’ye katılma hakkı elde etti. Bu sonuçla puanını 20’ye yükselten A Milli Takımı, son maçlar öncesinde grubunu ilk iki sırada bitirmeyi garantiledi. Puanını 16’ya yükselten İzlanda ise gruptan çıkma şansını kaybetti. Bu akşam sahasında Moldova’yı konuk edecek bir maçı eksik Fransa ise 19 puan ile ikinci sırada yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal