Bedelli Askerliğe Başvuran Futbolcu Sayısı Açıklandı!

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, bedelli askerliğe başvuran futbolcu sayısının 846 olduğunu açıkladı. Ünsal, futbolcuların askerliğini Haziran ayında yapmasının doğru olacağını söyledi.

19.10.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-13:55) Bedelli Askerliğe Başvuran Futbolcu Sayısı Açıklandı!

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, profesyonel futbolcuların bedelli askerliklerini haziran ayında yapabilmeleri için çalışma yaptıklarını ve bugüne dek bedelli askerlik için gerçekleştirilen başvuru sayısının 846 olduğunu açıkladı.

ÇALIŞMALAR HAZİRAN'A GÖRE

Hakan Ünsal, profesyonel futbolcuların bedelli askerlik yapacağı tarihin son olarak başvuru süresinin biteceği 3 Kasım Cumartesi gününden sonra kesinleşebileceğini söyledi.

"Tam tarih net değil, 3 Kasım Cumartesi gününe dek tüm başvuruların bitmesinin ardından tarih kesinleşecek." ifadesini kullanan Ünsal, "Devre arasında da olamaz çünkü tatil bir hafta. Sezon içi zaten problem. Mayısın sonundan sonra en uygun tarih olarak haziran ayı, dedik. Herhangi bir organizasyonun bulunmadığı, futbolcuların tatilde olduğu dönem gitmeleri uygun olur diye istedik." açıklamasını yaptı.

846 BAŞVURU YAPILDI

Hakan Ünsal, futbolculardan bedelli askerlik için gerçekleştirilen başvuru sayısının 846 olduğunu açıkladı.

Ünsal, sözlerini şöyle noktaladı:

"Bedelli askerliğe başvurabilecek futbolcu sayısı ile alakalı çalışmaları tamamladık. Hangi ligden kaç oyuncu, hangi takımdan kaç futbolcu, bir şema çıkarttık. Kesin rakamları açıklamak için başvuru süresinin bitmesini bekliyoruz. Şimdiye dek 4 profesyonel ligden 846 oyuncu bedelli askerlik için başvuru yaptı. Başvuruların bitmesinin hemen sonrasında da oyuncularımızın askerliklerini hangi tarihte yapacakları tespit edilecek. Biz dernek olarak bu tarihin sezon sonu yani haziran ayı olacağını tahmin ediyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal