Bayram Toysal: 'Bu Maçla Ciddi Bir Çıkışın İçinde Olacağız'

TFF 1. Lig lideri Hatayspor, 15 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarına devam etti.

13.02.2020-17:14 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-17:09) Bayram Toysal: 'Bu Maçla Ciddi Bir Çıkışın İçinde Olacağız'
TFF 1. Lig birincisi Hatayspor, 15 Şubat Cumartesi günü evinde gerçekleştireceği Akhisarspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Bayram Toysal, idmanın sonrasında basın mensuplarına yaptığı konuşmada, son iki haftada ekipteki eksiklerin kendilerini ciddi anlamda etkilediğini aktardı.

Hastalıklar sebebiyle her karşılaşmaya 3-4 kişi eksik başlamak mecburiyetinde kaldıklarını söyleyen Toysal, "Bu süreci iyi yönetmeye çalıştık. Fatih Karagümrük maçında ortaya koyduğumuz performansa bakacak olursak, bu kadar eksiğin, bu kadar hastalığın kol gezdiği bir takımda deplasmanda bana göre pozitif oyun oldu." 

"Bu maçla ciddi bir çıkışın içinde olacağız, buna inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimiz de buna inanıyor. Bu haftaki çalışmalarda çok özverili, istekli ve arzulu olduklarını gözlemledim. İnşallah bir daha kayıp yaşamayacağız. Mağlup olmadan bu ligi bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal