Bayern Münih'ten Cristiano Ronaldo Açıklaması!

Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in Başkanı Herbert Hainer, Juventus'ta oynayan Cristiano Ronaldo için flaş bir açıklama gerçekleştirdi.

08.02.2020-12:23 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-13:11) Bayern Münih'ten Cristiano Ronaldo Açıklaması!
Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in Başkanı Herbert Hainer, Juventus'ta kariyerini her geçen gün üst seviyelere taşıyan Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı sözler söyledi.

Bayern Münih Kulübü'nün Başkanı Herbert Hainer, "Medyada birçok transfer haberi dolaşıyor, Cristiano da bunlardan biri ama bence bizim için yaşlı" ifadelerini kullandı.

"35 yaşında girmiş olabilirim ama biyolojik yaşım 25" diye konuşan Ronaldo bu sene Juventus'ta ter döktüğü 27 karşılaşmada 22 gol ve 3 asist kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde yaşı hakkında '40 yaşına kadar oynayacağım demiştin. Hala bu durum geçerli mi?' diye sorulan bir soruya Cristiano Ronaldo şöyle cevap vermişti:

"Bunun için endişelenmiyorum. Nasıl hissedeceğime ve motivasyonuma bağlı. Fiziksel olarak bir sıkıntım olmaz. Daha çok psikolojik faktörler daha önemli. Umarım 40'ıma kadar aynı hissetmeyi sürdürürüm. Hayatta başlangıçlar ve sonlar vardır. Cristiano, ömür boyu yaşamayacak ama hala güçlü ve her şeyi kazanmaya aç hissediyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal