Bayern Münih’in Yeni Planı Arsene Wenger!

Bu sezon Bundesliga’da gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kalan Bayern Münih, teknik direktör Niko Kovac’ın görevine son vermeyi düşünüyor.

28.11.2018-13:51 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-13:51) Bayern Münih’in Yeni Planı Arsene Wenger!

Bu sezon ligde kötü bir performans ortaya koyan Bayern Münih'te teknik direktör Niko Kovac'ın koltuğunun sallantıda olduğu iddia edildi. Alman basınında yer alan habere göre, Bavyera temsilcisi Kovac'ın yerine Fransız çalıştırıcı Arsene Wenger'i getirmeyi planlıyor.

Bundesliga'da üst üste 6 sezondur şampiyonluk yaşayan Bayern Münih, bu sezon ise taraftarını hayal kırıklığına uğratmış durumda. Kırmızı beyazlılar, art arda aldığı kötü sonuçlar sonucu lider Borussia Dortmund'un 9 puan gerisinde kaldı.

Ligdeki bu kötü performans neticesinde, sezon başında takımın başına getirilen Niko Kovac'ın koltuğu sallanmaya başladı. Alman Bild gazetesi, Bayern Münih’in Hırvat teknik adamla yolları ayırmayı düşündüğünü yazdı.

Haberde, Kovac’tan boşalacak teknik direktörlük görevine ise deneyimli teknik adam Arsene Wenger’in getirileceği belirtildi. Ayrıca, 69 yaşındaki çalıştırıcının da teklife olumlu yaklaşacağı kaydedildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal