Bayern Münih, Sane İçin Kesenin Ağzını Açtı

Bayern Münih, Manchester City'nin Alman yıldızı Leroy Sane'ye kırmızı formayı giydirmek için 100 milyon euro ödeyeceği öğrenildi.

11.06.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-10:36) Bayern Münih, Sane İçin Kesenin Ağzını Açtı

Gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'ne yönelik olarak iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Bayern Münih, kadrosunu Manchester City'nin 23 yaşındaki yıldızı Leroy Sane ile güçlendirmek istiyor.

Kariyerinde bir dönem Bayer Münih forması da giyen Alman eski futbolcu Lothar Matthaus, Bavyera ekibinin City'nin Alman yıldızı için 100 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu belirtiyor.

Sky Deutschland'a açıklamalarda bulunan Matthaus, bu transferin birkaç milyon Euro'dan kaynaklanan anlaşmazlık nedeniyle iptal olmayacağını söylerken; "Eğer Sane Bayern Münih'e geleceğinin sinyallerini verirse eminim ki kulüp ona 9 haneli bir transfer ücreti ödemeye hazır olacaktır" diye konuştu.

Bayern'in uluslararası arenada daha güçlü ve rekabetçi olması için birkaç milyon Euro ödemesinin bir sorun olmaması gerektiğini söyleyen Alman eski futbolcu sözlerini şu ifadelerle bitirdi;

"O kesinlikle istisnai bir oyuncu ve bunu sahaya çıktığı her maçta gösteriyor. Pep'in sisteminde daha az oyunda kalmaya alışabilecekse City'de kalmalı. Ancak düzenli bir şekilde oynamak ve tekrar Almanya'da yaşamak istiyorsa Bayern'e gitmeli."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal