Bayer Münih Çeyrek Final Kapısını Londra'da Araladı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında İngiliz ekibi Chelsea, Stamford Bridge'de Alman temsilcisi Bayern Münih'i ağırladı.

26.02.2020-09:03 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-09:01) Bayer Münih Çeyrek Final Kapısını Londra'da Araladı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında İngiliz ekibi Chelsea, Stamford Bridge'de Alman temsilcisi Bayern Münih'i ağırladı.

Alman devi, Londra'da rakibini 3-0'lık farklı bir skor ile devirerek çeyrek final adına önemli bir avantaj elde etti. Chelsea ise tur şansını mucizelere bıraktı.

İlk devresi 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında ise düğüm çözüldü. 51. dakikada Serge Gnabry'nin kaydettiği gol ile 1-0 öne geçen Bayern Münih, 54. dakikada bir kez daha Alman futbolcusuyla güldü ve skoru 2-0 yaptı. Bu iki golde de asist Robert Lewandowski'den geldi.

Dakikalar 76 olduğunda ise ilk iki golün asistini gerçekleştiren golcü oyuncu Robert Lewandowski sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getirdi.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Bayern Münih, Chelsea'yi deplasmanda 3-0 yenerek çeyrek final adına büyük bir avantaj elde etti.

Chelsea'nin İspanyol yıldızı Marcos Alonso 83. dakikada kırmızı kart görmesi ile oyun dışı kaldı ve ev sahibi takım mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal