Batur Altıparmak: ‘Selçuk İnan Hiç Düşünmeden Kabul Etti’

Okay Yokuşlu, Caner Erkin, İrfan Can Kahveci ve Selçuk İnan gibi birçok önemli yıldızın menajerliğini yapan Batur Altıparmak çalıştığı futbolcularla alakalı açıklamalarda bulundu.

16.04.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-09:50) Batur Altıparmak: ‘Selçuk İnan Hiç Düşünmeden Kabul Etti’

Menajer Batur Altıparmak, canlı yayına katılarak oyuncuların maaş indirimi hususunda beraber transfer iddiaları ile alakalı net açıklamalar yaptı.

‘CELTA VIGO'DAN MAAŞ İNDİRİM TALEBİ GELDİ’

"Celta Vigo'dan bize talep geldi. .6 maaş kesintisi. Bu kesintiyi yaparken, şunu özellikle vurguluyorlar. Ligler oynanmadığı takdirde bu kesinti yürürlüğe girecek. Ligler oynanmaya devam ederse kesintiden muaflar.”

‘LİGLER OYNANMAZSA FUTBOLCULAR TABİ Kİ FEDAKARLIK YAPACAK AMA’

"Ligler oynanmazsa ve TV gelirlerinde kısıntı olursa tabi ki oyuncular fedakarlık yapacaktır. Eğer bu fedakarlık olmazsa daha büyük kaos olabilir.  Devlet olarak Eylül 2018'den itibaren Türkiye'deki döviz sözleşmeleri iptal oldu ve TL'ye döndü. Rakam kurda sabitlendi. Türk oyuncular fedakarlık yapıyor. Yabancı oyuncularda bunu yapamıyorsunuz. Eşit olarak herkese adil bir şekilde bu zarar bölüştürülmeli. Burada yabancı ayrımı yapmıyorum. Adaletten bahsediyorum. Eşitlik olmalı. Menajer olarak biz zaten bu konuda gecikmeli alıyoruz. 2017, 2018'den beri alacağım olduğu kulüpler var. Biz zaten bu konularda gerekli fedakarlığı gösteriyoruz.”

‘ADİL OLMALI’

“Şubat'a kadar olan ödemeler Temmuz, Ağustos'a kadar ödenebilir. Ligler oynansa dahi futbolculara bir dahaki sene alacak taksitleri eklenerek ödenebilir. Formül bulunabilir. Yeter ki, kulüpler yayın haklarını alsın. Oyuncular elini taşın altına koymaya çalışır. Adil bir şekilde olduğu takdirde hepsi yardımcı olacaktır. Bu fırsattan yararlanıp da çocukları gereğinden fazla mağdur etmemek lazım.”

‘CANER İÇİN ÖNCE BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞECEĞİZ. İRFAN CAN'I AVRUPA'YA GÖTÜRME PLANIMIZ VAR’

“Caner'le ilgili gelişme yok. Sözleşmesi bittiği için bu tür iddialar normal. Biz önce Beşiktaş'la konuşup adımımızı atmayı düşünüyoruz. Her zaman yaptığımız gibi. İrfan Can'ı Avrupa'ya götürmek istiyoruz. İlk önce Başakşehir'le görüşü adım atacağız. İrfan'da Nisan- Mayıs gibi teklifler olunca. Avrupa'daki kulüpler de önlerini görmek istiyor.”

‘SELÇUK ASTRONOMİK TEKLİFLERE RAĞMEN GALATASARAY'I SEÇMİŞ BİR OYUNCU’

Selçuk İnan'ın da menajeri olan Batur Altıparmak, "Selçuk İnan 2011'de sözleşmeyi yaparken dahi çok fazla para pazarlığı yapmadı. Anlaşma 20 dakika sonlandı. 3. sene sonunda Ünal Aysal çağırdı. Bu takımın çok önemli oyuncusu olduğunu, fayda sağladığını ve kaptan olarak bırakması gerektiğini söyledi. 3 sene daha uzattı. Geçen sene bitti. Yine Galatasaray kulübü geldi ve görüştük. Selçuk da hiç düşünmeden kabul etti. Selçuk astronomik tekliflere rağmen Galatasaray'ı seçmiş bir oyuncu” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal