Batman Stadyumu Kullanıma Açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ ortaklığında UEFA ve FIFA standartlarında 100 milyon lira maliyetle yapılan 15 bin kişilik Batman Stadyumu'nda ilk karşılaşma oynandı.

27.10.2018-17:43 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-17:44) Batman Stadyumu Kullanıma Açıldı!

Batman Stadı'nda oynanan Batman Petrolspor -Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ahmet Deniz, 100 milyon lira harcanan stadyumun 15 bin kişilik kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

Şehir açısından güzel ve heyecanlı bir gün olduğunu, 15 bin kişilik stadyumda ilk karşılaşmanın gerçekleşeceğini vurgulayan Deniz, stadyumun çok güzel ve modern, UEFA kriterlerine uygun olarak tasarlandığını söyledi. Sporun içerisinde kardeşliğin ve centilmenliğin çok önemli olduğunu hatırlatan Deniz, şu ifadeleri kullandı: "Batman bu açıdan çok güzel bir kent. Burada stadın dışında olimpik yüzme havuzu ve atletizm pistimiz de bulunuyor. Devletimizin yaptığı 100 milyon lira değerinde bir yatırım. Batman Valisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, devletimize Batmanlılar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kent umarım bu stadyumda şampiyonluklar görür."

Öte yandan, Batman Stadyumu’nda oynanan ilk karşılaşmada 3. Lig 1. Grup mücadelesinde Batman Petrolspor, Büyükçekmece Tepecikspor’u 2-0 mağlup etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal