Basketbolda Tahincioğlu All-Star 2019 Oylaması Heyecanı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin her sezon düzenlediği dev organizasyonu Tahincioğlu All-Star 2019 için oylamalar basketbolseverlere açıldı.

24.12.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-14:23) Basketbolda Tahincioğlu All-Star 2019 Oylaması Heyecanı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin devre arasında gerçekleşecek Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonu heyecanı yaşanıyor. 20 Ocak’ta Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak organizasyon öncesi oylama başladı.

Basketbolseverler, Asya Karması ile Avrupa Karması’nın kozlarını paylaşacağı All-Star müsabakasında bulunmasını istedikleri oyuncular için redbull.com/bslallstar adresinden oy kullanabiliyor.

Basketbolseverler, oylamada tüm oyunculara oy verebiliyor. İki karmada adına da en iyi iki oyun kurucu, en iyi iki forvet ve en iyi pivotlar seçilecek. En çok oy alan 5 basketbolcu, maça ilk 5’te başlayacak.

Avrupa Karması’nda Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka Tekfen, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bahçeşehir Koleji takımlarında oynayan basketbolcular yer alıyor.

Asya Karması’nda ise Fenerbahçe Beko, Banvit, Türk Telekom, Gaziantep Basketbol, Pınar Karşıyaka, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, Tofaş ve Afyon Belediyespor forması giyen oyuncular olacak.

Edis Konser Verecek

Türk pop müziğinin son dönemde en sevilen şarkıcılarından Edis, Tahincioğlu All-Star 2019'da basketbolseverlere müthiş bir konser verecek.

Şimdiye dek süren oylamanın liderleri şöyle:

Avrupa Karması

Doğuş Balbay (Anadolu Efes), Kartal Özmızrak (Darüşşafaka), Adrien Moerman (Anadolu Efes), Emir Preldzic (Bahçeşehir Koleji), Semih Erden (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

Asya Karması

Kostas Sloukas (Fenerbahçe BEKO), Alp Karahan (Ada Tıp Sakarya), Şehmus Hazer (Banvit), Nikola Kalinic (Fenerbahçe BEKO), Jan Vesely (Fenerbahçe Doğuş)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal