'Basketbolda Belli Bir Noktaya Geldik'

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, Basketbol Sohbetleri Kapsamında düzenlenen panelde öğrenciler ile bir araya geldi.

22.02.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-09:36) 'Basketbolda Belli Bir Noktaya Geldik'

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, Basketbol Sohbetleri Kapsamında düzenlenen panelde öğrenciler ile bir araya geldi.

Onu tutamadık. O fizikte bir skoreri durdurmak kolay değil. Zaten ne attıysa soktu. Hatta soyunma odasında Ender Arslan ‘bir de boş bırakalım, belki o zaman kaçırır.

Ben küçük yaşlarda Mersin’den İstanbul’a geldim. Ailelerimizden ayrı kaldık. Bugün basketbolda belli bir noktaya gelen herkese bakın, Hidayet Türkoğlu, Mirsad Türkcan, Hüseyin Beşok… Herkes birçok zorluğun üstesinden geldi. Çok çalışmak zorundaydık başarmak için. Her işte böyledir. Bugün benim oğlum da basketbol oynuyor ama ben onun geleceği için bir şey yapamam. Yetenekli olması lazım, çok çalışması lazım. Ancak bu şekilde başarılı olabilir.

Federasyon Başkanımız Hidayet Türkoğlu göreve geldiği ilk günden beri bu vizyonu koydu. Kalıcı bir şeyler yapmamız lazım dedi. Şu anda Anadolu’da basketbol oynayan çocuk sayısı, lisanslı sporcu sayısı ve kulüp sayısı çok ciddi şekilde yükselmiş durumda. Bu çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal