Basketbol Süper Ligi'nde Karşıyaka, 12 Kez Kazandı!

Ormanspor'u 86-70 yenen Pınar Karşıyaka'nın hocası Ufuk Sarıca, maç sonrası verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

30.12.2019-10:45 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-10:39) Basketbol Süper Ligi'nde Karşıyaka, 12 Kez Kazandı!

ING Basketbol Süper Ligi'nde rakip sahada OGM Ormanspor'u 86-70'lik bir skorla yenerek 12. galibiyetine almış olan Pınar Karşıyaka'nın hocası Ufuk Sarıca, güzel başladıkları sezonun ilk devresini çok iyi şekilde bitirdimek üzere olduklarını aktardı. 

Sarıca, basketbol şubesinin web sitesinde paylaşılan açıklamasında, azimle mücadele eden OGM Ormanspor karşısında sorun yaşamadıklarını belirtti.

Oyuncularını tebrik eden Sarıca, şu sözleri dile getirdi:"Ligdeki 14. maçımızda 12. galibiyetimizi aldık. Sezona müthiş bir başlangıç yaptık, müthiş de bir devre sonu yapmak üzereyiz. Bu benim için büyük bir mutluluk, camiamız için ise büyük bir gurur. Haftaya Anadolu Efes ile liderlik maçına çıkacağız. İlk devreyi lider bitirmek Karşıyaka tarihinde daha önce hiç gerçekleşmemiş bir şey. Devreyi 2. sırada 3. sırada bitirmek, oralara aday olabilmek benim söylemiş olduğum sürdürülebilir başarı. Bütün ekibimi ve bütün takımımı kutluyorum. İnşallah daha iyisini yapacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal