Basketbol Ligi’ne Yeni Sponsor!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru teknoloji firması Lenovo oldu.

07.06.2018-13:48 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-13:45) Basketbol Ligi’ne Yeni Sponsor!

Raffles İstanbul Otel'de gerçekleşen basın toplantısında, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu üst yöneticisi (CEO) Ömer Onan ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu hazır bulundu.

Gerçekleşen toplantıda açıklamalar yapan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, basketbolun gelişimi adına çalıştıklarını belirterek, sponsorların önemine vurgu yaptı.

Basketbolun, sporseverleri birleştirici gücü olduğunu söyleyen Türkoğlu, "Türk basketbolu kadın ve erkeklerde Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu bir takım başarısı. Devletimiz spora büyük önem veriyor ve olanakları birleştirmek için bize destek veriyor. Lenovo'nun, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ana sponsoru olduğunu açıklamaktan gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu ise çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Lenovo şirketi bilgi teknolojileri sektöründe kullanıcılarına dünya çapında ürün ve çözümler üreten bir şirket. Biz Türk basketboluna katkıda bulunmak istedik. Genç kuşağın basketbola olan sevgisini artırmak istedik. Türkiye Basketbol Federasyonuna iş birliğinde bizi desteklemesi sebebiyle teşekkür ediyorum. Basketbolun büyüyen bir değer olduğu çok açık ve çok değerli bir marka. Ülkemizde şu an Avrupa'nın en değerli liglerinden biri devam etmekte. Bu değerli başarıya biz de biraz katkıda bulunmak ve bu değerin yanında olmak istedik."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal