Basketbol Dergileri? Fanatik Basket

Basket faul? Basketbol siteleri? Basketbol haberleri? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

07.06.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-12:30) Basketbol Dergileri? Fanatik Basket

Yükselişe geçen basketbol gündemimizin duygularına tercüman olacak yeni bir dergi çıktı artık. ‘Fanatik Basket’.

Böyle bir dergi çıkarma fikri nereden doğdu?

- Esasen ‘Fanatik Basket’ bir basketbol klasiği. Senelerce haftalık gazete olarak çıktı, büyük beğeni gördü. Bu defa Fanatik Basket markası, aylık dergi olarak faaliyete başladı. Türkiye’de basketbol gelişiyor ancak basketbol medyası ufalıyor. Böyle bir ortamda çoğu gazetenin basketbol yazarı ve muhabiri bulunmuyor. Oysa Türkiye’de basketbola olan alaka çok büyük ve bunun farkında olmayan bir kesim var maalesef. Kadın ve erkek takımlarımız bütün kupalarda final ve ‘Final Four’'da mücadele ediyorlar. Şampiyonluklar alıyorlar ve bunlar medyada gerektiği derecede yer alamıyor. Fanatik olarak, senelerdir basketbola verdiğimiz değere paralel olarak böyle bir dergiyi çıkarma kararı aldık. Bu hususta da basketbola her daim önem veren Genel Yayın Yönetmenimiz Necil Ülgen’e çok teşekkür ediyorum.

Derginin yükselişe geçen basketbol ortamımıza ne türden katkıları olacağını düşünüyorsun?

- Basketbola olan ve yükselen ilgiyi biraz daha üstlere çıkarabilirsek ne mutlu bize. Medyada basketbolla alakalı böyle bir yayının eksikliğini hissediyorduk. Umarız bu eksikliği giderebiliriz.

Hatice Yücel hem editöryal yardımı oluyor, hem kadın basketbolunu takip ediyor. Türk basketbolunun efsane figürü Aydın Örs, iki sayıdır bizle. Keza gene Türk basketbolunun önemli çalıştırıcılarından Murat Özyer ile Cem Akdağ var. Barbaros Tapan, ABD’den özel NBA röportajları gönderiyor. Togan Karataş, istatistiksel açıdan çok değişik analizler yapıyor. Ayrıca Murat Köse’nin NBA köşesi var. Bir de Ayşenur Afyon, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımlarımızla röportajlar yapıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal