Başkan Mecnun Otyakmaz'dan Açıklamalar : Hiçbir Oyuncumuzun Transferine Sıcak Bakmıyoruz

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz Fenerbahçe İle Oynayacakları Maçı Öncesinde Hakem Ali Palabıyık'a Çağrıda Bulundu

12.12.2019-17:48 - (Son Güncelleme: 12.12.2019-17:17) Başkan Mecnun Otyakmaz'dan Açıklamalar : Hiçbir Oyuncumuzun Transferine Sıcak Bakmıyoruz

DG Sivasspor kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe ile Süper lig'in 15. haftasında oynanacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık'ın atanmasına ilişkin, "Hakem Ali Palabıyık'ın Galatasaray maçında futbolcumuz Isaac Cofie'yi haksız bir şekilde kırmızı kartla cezalandırmasını ve takımı 10 kişi bırakmasını bir iş kazası olarak görüyor ve Fenerbahçe maçında talihsiz kararlar vermeyeceğini umarak kendisine başarılar diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Kulübün resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Otyakmaz, Sivasspor'un Süper Lig'de 15 Aralık Pazar günü evinde Fenerbahçe ile oynayacağı mücadeleye olan yoğun taraftar ilgisinin kendilerini mutlu ettiklerini belirterek, "Büyük başarılar ancak, birlik-beraberlik ve kenetlenmeyle mümkündür. Bu coşku devam ettiği müddetçe işimizin daha kolay olacağı aşikardır." açıklamalarında bulundu

"Hiçbir oyuncumuzun transferine sıcak bakmıyoruz"

Sivasspor'un orta saha oyuncuları Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş hakkında çıkan transfer iddaları ilgili Beşiktaş Kulübünün resmi sitesinden yaptığı açıklamayı da anımsatan Otyakmaz, şunları ifade etti:

"Beşiktaş Kulübü, bugün (11 Aralık Çarşamba günü) yaptığı basın açıklaması ile oyuncularımız Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş hakkında bazı medya kuruluşlarında yer alan spekülatif haberlere en güzel cevabı vermiştir. Maalesef ülkemizde bazı futbol kulüpleri, sporcuyu gerçekten transfer etme niyetinde olmasa bile, özellikle rakiplerinin futbolcularına zamansız ve yasal olmayan bir şekilde transfer teklifi yaparak olası bir performans düşüklüğünden faydalanma gayreti içine girmektedir. Beşiktaş Kulübü hiçbir zaman böyle bir yolu tercih etmeyip, bu oyuna alet olmamıştır. Kulübümüz hiçbir zaman kendilerinden bu anlamda bir zarar görmemiştir. Ayrıca sezon başında futbolcumuz Emre Kılınç için dönemin Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı tarafından centilmence transfer teklifi yapıldığını ve anlaşma sağlanamadığını da hatırlatmak isteriz. Bu vesile ile yaklaşan ara transfer döneminde hiçbir oyuncumuzun transferine sıcak bakmadığımızı kamuoyunun dikkatine sunar, bu konudaki olası yayınların art niyetli olacağını şimdiden deklare ederiz."

Başkan Otyakmaz, Ali Palabıyık'a başarı diledi

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede düdük çalacak hakem Ali Palabıyık'ın, Süper Lig'de görev almaya başladığından itibaren zaman zaman kötü yönettiği maçlar olmasına rağmen, genel anlamda iyi olduğunu beğendikleri ve takdir ettikleri genç bir hakem olduğunu aktaran Otyakmaz, şunları paylaştı:

"Ali Palabıyık, Süper Lig'in 8. haftasında İstanbul takımı olan Galatasaray maçımızı yönetmiş olmasına rağmen bu hafta da yine bir İstanbul ekibi olan Fenerbahçe maçına atanmıştır. Hakem Ali Palabıyık'ın Galatasaray maçında futbolcumuz Isaac Cofie'yi haksız bir şekilde kırmızı kartla cezalandırmasını ve takımı 10 kişi bırakmasını bir iş kazası olarak görüyor ve Fenerbahçe maçında talihsiz kararlar vermeyeceğini umarak kendisine başarılar diliyoruz."

Sivasspor taraftarlarına da takımlarının yanında olmasını söyleyen Mecnun Otyakmaz, "Süper Lig'in ilk yarısını lider bitirmemiz için önümüzdeki Fenerbahçe maçında kapalı gişe oynayıp, kalan 5 bin biletin de biran önce satılmasını ve oluşturacakları atmosferle Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun zor bir deplasman olduğunu bir kez daha tüm Türkiye'ye göstermelerini rica ediyoruz.ifadelerini aktardı

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal