Başkan Fikret Orman'dan Teknik Direktör Açıklaması

Bolu Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret eden Başkan Fikret Orman yeni teknik direktör arayışları ile ilgili gelen sorulara yanıt verdi.

26.03.2019-18:20 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-18:12) Başkan Fikret Orman'dan Teknik Direktör Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın Bolu'nun Gerede ilçesinde yapımı başlayacak olan tesisin temel atma töreni için Gerede'ye gitti. Bolu kent merkezinde bulunan Bolu Beşiktaşlılar Derneği'ni de ziyaret eden Orman'ı siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı.

'ŞENOL HOCA GERİ GELSİN DE BİZDE YAPMAYA BAŞLASIN'

Gazetecilerin sorularınıda yanıt veren Fikret Orman ilk olarak A Milli Futbol Takımının gösterdiği başarı hakkında açıklamalarda bulundu. Orman, 'Üst üste galibiyetler moral oldu. Şenol Hoca uğurlu geldi. 2 tane üst üste farklı galibiyetle bir tanesi deplasmanda, bir tanesi içeride çok başarılı maçlar çıkardı. Şimdi o başarıyı Şenol Hoca geri gelsin de bizde yapmaya başlasın' dedi.

Siyah-beyazlıların Başkanı Fikret Orman, yeni teknik direktör arayışları içinde şunları söyledi: 'Sezon sonu Şenol Hoca milli takıma gidecek. Bu aşamada daha görüşmelere başlamadık. Önümüzdeki haftalardan sonra daha ağırlık kazanır. Daha önce de açıkladığım gibi Beşiktaş'ın Mayıs ayında bir seçimi var. Seçimde şimdi ne zaman seçim olacağını açıklayacağız. Adaylar çıkacak. Adaylar kendi hocalarını söyleyecek. Ondan sonra da biz seçim bittikten sonra daha hızlı yürür bu işler.'


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal