'Başka çaremiz yok, kendi değerlerimizi üreteceğiz'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi 'Başka çaremiz yok, kendi değerlerimizi üreteceğiz' ifadelerine yer verdi.

22.06.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-09:48) 'Başka çaremiz yok, kendi değerlerimizi üreteceğiz'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi siyah-beyazlı kulübün planladığı gençlik operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

DEĞERLERİMİZİ ÜRETECEĞİZ

5-1 kazanılan Yukatel Denizlispor karşılaşmasında altyapıdan 4 futbolcunun forma giymesini değerlendiren Başkan Çebi, şunları söyledi: "Başka çaremiz yok, kendi değerlerimizi üreteceğiz. Artık işin matematiği ve gerçeği bunu gerektiriyor. Biz de bu gerçeğe uyarak ya başaracağız ve bunun keyfini çıkaracağız ya da acısını çekeceğiz."

ELDEKİ İMKANLARLA KADROYU GÜÇLENDİRECEĞİZ

"Ancak inanıyorum ki bu gençler, bize çok keyifli zamanlar yaşatacak. Beşiktaş kökleri ve genleri gereği her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım oldu. Bu önümüzdeki zamanlarda da asla değişmeyecek, bundan kimse şüphe duymasın. Eldeki imkânlarla en güçlü kadroyu kurarak gençleri de yapılan takviyelerle harmanlayarak sadece önümüzdeki sene değil, her zaman tüm kupalara ulaşmak için güçlü bir yapı oluşturacağız."

TARAFTARLARIMIZ HER ZAMAN DESTEK OLACAKLAR

Beşiktaş taraftarının 'Sevinmek için sevmedik' sloganını hiçbir zaman unutmadığını dile getiren Başkan Çebi, "Bu takımı sevdikleri için destek oluyorlar, galibiyet ya da mağlubiyet kampanyaya katılımı değiştirmez. Taraftarlarımız her zaman bu kulübe destek olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

HEDEF KALAN 6 MAÇI KAZANMAK

Ahmet Nur Çebi, sözlerini şöyle tamamladı: "Denizli deplasmanında alınan 5-1'lik skor çok keyifli olabilir ancak benim için sahadaki gençler çok daha anlamlıydı. Ben de onları seyretmek için Koronavirüs'ün yaygın olduğu bu zamanlarda takımı yalnız bırakmadım ve buraya geldim. Ara sonrası lige kötü başladık ama inşallah iyi bitireceğiz. Hedefimiz kalan 6 maçı kazanmak, başka bir düşüncemiz yok."

10-11 GENÇLE OYNANMAZ!

"Burası Beşiktaş… 10-11 genç aynı anda oynayamaz. Genç takım kuracağız, onlarla oynayacağız diye bir şey yok. Yanılsama olmasın, küçülmeye gitmiyoruz. Bu sene de önümüzdeki sene de şampiyonluk için mücadele edecek bir takım kuracağız."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal