Başakşehirli Muhammed Şengezer'den Şampiyonluk Açıklaması!

Medipol Başakşehir’in genç kalecisi Muhammed Şengezer, “Başakşehir ile geçen sezondan yarım kalan bir işi tamamlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

09.09.2019-14:15 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-14:13) Başakşehirli Muhammed Şengezer'den Şampiyonluk Açıklaması!

Medipol Başakşehir, milli ara nedeniyle İstanbulspor’la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılan Başakşehir’de genç kaleci Muhammed Şengezer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

“Bugün Başakşehir ile ilk maçımı oynadım. Öncelikle Göksel başkana çok teşekkür ederim. Gerçekten beni son dakikaya kadar takımına almak istedi ve aldı. Ben 12 senedir Bursaspor’da oynuyordum. Bu benim ilk transferim. İlk başta tuhaf oldum çünkü ailemden, yuvamdan ayrıldım. Ama her gidişin bir güzelliği vardır. İnşallah bu sene Başakşehir ile geçen sezondan yarım kalan bir işi tamamlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

“ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM”

“Başakşehir’in oyunu benim sevdiğim bir oyun” diyen Muhammed, “Ayağa pas ve geriden oyun kurma oynanıyor. Ben de kendimi ona göre endekslediğim için, Başakşehir’i kendime uygun gördüğüm için seçtim. Onların da beni istemesine de mutlu oldum. Onlar istedi, ben de istedim. Elimden ne geliyorsa son damlasına kadar yapacağım” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal