Başakşehir’in Gücü Yetmedi!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Salzburg şehrinde sürdüren Medipol Başakşehir, hazırlık maçında karşılaştığı Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart'a 3-1 yenildi.

31.07.2018-09:41 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-09:42) Başakşehir’in Gücü Yetmedi!

Avusturya'nın Salzburg şehrinde ikinci etap kamp çalışmalarına devam eden Medipol Başakşehir, hazırlık maçında Stuttgart ile karşı karşıya geldi.

İstanbul ekibi mücadeleye; Volkan, Caiçara, Costa, Epureanu, Clichy, Emre, Gökhan, Visca, İrfan Can, Kerim Frei ve Bajic ilk 11'i ile çıktı. Maçın 14. dakikasında Stuttgart, Maffeo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Gurbetçi milli oyuncu Berkay Özcan'ın 39. dakikadaki golüyle Stuttgart ilk yarıyı 2-0 üstün kapattı. İkinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen Stuttgart, Akolo'nun 56. dakikada attığı golle skoru 3-0'a taşıdı. Temsilcimiz, 88. dakikada Napoleoni'nin kaydettiği golle durumu 3-1'e yaptı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Başakşehir, Stuttgart ile oynadığı karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı.

Karşılaşma öncesi Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Stuttgart Başkanı Wolfgang Dietrich kısa bir süre sohbet edip birbirlerine başarılar dileyerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Medipol Başakşehir, Avusturya kampındaki son hazırlık maçını 2 Ağustos'ta Bayer Leverkusen ile oynayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal