Başakşehir Maçından Sonra Üç Ayrılık! 'Nereye Giderseniz Gidin'

Dün akşam Başakşehir karşısında son dakikaya kadar galibiyeti kovalayan Galatasaray'da Belhanda, Feghouli ve oyuna sonradan giren Şener Özbayraklı'nın oynadığı futbol taraftarları çıldırttı.

29.06.2020-12:42 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-13:36) Başakşehir Maçından Sonra Üç Ayrılık! 'Nereye Giderseniz Gidin'

Dün akşam Başakşehir karşısına 8 eksikle çıkmasına ragmen galibiyeti son dakikalarda kaçıran Galatasaray’da Belhanda ve Feghouli’ye öfke duyulurken bu iki futbolcunun yanında Şener Özbayraklı’nın da etkisiz kalması Fatih Terim’i hayal kırıklığına uğrattı.

BELHANDA ÇILDIRTTI FEGHOULİ İDMAN MAÇINA ÇIKTI!

Özellikle ilk yarım saatte birçok uygun pozisyona girmesine rağmen şut, pas, dripling konusunda yetersiz kalan Belhanda taraftarlara saç baş yoldururken, Feghouli’nin fizik olarak yetersiz görünmesi Cimbom’u kritik maçta şampiyonluk yarışından kopardı. Sarı kırmızılı kulüpten yıllık 4 milyon euro almasına karşın oynadığı futbolla camiaya dehşet yaşatan Belhanda’nın bir an önce takımdan ayrılmasını isteyen Galatasaraylılar, Feghouli’nin de misyonunu tamamladığına inanırken, 79’da Linnes’in sakatlığı sonrası 10 dakika tempo yapamayan Şener Özbayraklı hakkında ‘Bir an önce gönderilmeli’ yorumları yapıldı.

SERİ DONK VE SARACCHİ BEĞENİLDİ

Başakşehir karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Seri alkış toplarken, Donk’un sağlam duruşu Saracchi’nin çalışkanlığı ve asisti dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal