Başakşehir Beraberliğe Devam Etti

Süper Lig'in 21.haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada son şampiyon Medipol Başakşehir geçtiğimiz hafta Demir Grup Sivasspor karşısında alınan beraberlikten sonra Çaykur Rizespor ile berabere kaldı.

24.01.2021-14:49 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-14:49) Başakşehir Beraberliğe Devam Etti

Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça düşük bir tempoda geçti. Ev sahibi ekip birkaç pozsiyonda gole yaklaşşsada Crivelli ile gole çeviremedi. Konuk ekip Çaykur Rizespor ise ilk yarıdaki görüntüsüyle ağırlıklı olarak iyi bir savunma yapıp kontra ataklarla etkili olma düşüncesindeydi. İlk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda ise bambaşka bir Çaykur Rizespor izledik. İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan konuk ekip henüz ilk dakikalarda Samudio'nun ceza sahasına hareketlendiği pozisyonda penaltı atışı kazandı. 49.dakikada penaltı atışını gole çeviren Samudio Çaykur Rizespor'u İstanbul'da 1-0 öne geçirdi. 

Yenilen golün ardından Medipol Başakşehir karşılaşmadaki baskısını arttırdı. Skoru dengelemek isteyen ev sahibi ekip baskısını arttırmaya başladı. Karşılaşmada dakikalar 64'ü gösterdiğinde ise ev sahibi ekipte sahneye çıkan isim Mehmet Topal oldu. Topal'ın golüyle skoru 1-1'e getiren ev sahibi ekip karşılaşmadaki baskısını bu golden sonra iyice arttırdı. 

Beraberlik golünün ardından ise sahada çok iyi savunma yapan bir Çaykur Rizespor vardı. İlk yarıdaki oyun mantığına dönerek savunmaya öncelik veren Rizespor bulduğu kontra ataklar ile tehlike yaratmaya çalıştı.

Karşılaşmada son yarım saatlik bölümde gol sesi çıkmazken iki ekip sahadan 1'er puanla ayrıldı. 

Bu sonuç ile birlikte Medipol Başakşehir kötü gidişatını sürdürerek 24 puanla 14.sırada kalırken Çaykur Rizespor ise 25 puanla 12.sırada yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal