Barkley: 'Jordan 36 Delik Golf Oynadıktan Sonra, Gelip Adamı Kilitlemişti'

NBA süperstarı Charles Barkley, Michael Jordan'ın bir defasında, 36 delik golf oynamasının ardından, bir oyuncuyu defansta kilitlediği hikayeden bahsetti.

29.04.2020-17:09 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-16:48) Barkley: 'Jordan 36 Delik Golf Oynadıktan Sonra, Gelip Adamı Kilitlemişti'
1992 Yaz Olimpiyatları öncesinde, Dream Team, Olimpiyat'a gidebilecek ekiplere karşı eleme turnuvasında yer almıştı. Ekiplerin çoğunu beklendiği gibi farkla mağlup etmişlerdi. Barkley'e göre, bu karşılaşmaların birinden önce, Jordan golfte 36 delik yapıp, yine de bir oyuncuyu kilitleyebilmişti.

Barkley "Coffee With Cal" da misafir oldu ve anısına göre, MJ, 18 delik oynamasının ardından, başka bir 18 delik daha oynamak için ısrar etmişti:

"Oynamaya gittik, 18 delik oynadık ve koç Chuck Daly 'Tamam, güzel vakit geçirdik' dedi. Michael, 'Hayır, 18 delik daha oynayacağım.' dedi. 'Michael' dedim 'Akşam maç var'. 'Sıkıntı olmaz Charles' falan filan dedi.

Michael bir 18 delik daha oynadıktan sonra geri döndü. Oyuna hazırlanıyorduk ve koç Chuck 'Charles, bu adam sende, Scottie, bu adam sende ve Michael, şu adam da sende' diye eşleşmeleri dağıtıyordu. Michael 'Hayır' dedi, 'Ben şunu tutacağım.'

Gösterdiği, Porto Riko'nun point guardıydı ve Chuck, 'Şey, o point guard Michael' dedi. Michael ona baktı ve 'O bende dedim. Gazetede benim hakkımda söylediği bir şeyi okudum, onu ben tutarım' dedi. Odadaki herkes 'Abi, 36 delik golf oynayıp gelmişsin, şimdi point guardı mı tutacaksın?' demişti.

Michael, maçta bu küçük adamın top sürmesine izin vermemişti. 36 delik oynayıp, adama 'Bir daha basında benim hakkımda konuşma. Ben Michael Jordan'ım, benimle ilgili asla konuşma.' demişti."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal