Barış Pınarı Harekatına Destek Veren Enver Cenk Şahin'den İlk Açıklama!

Barış Pınarı Harekâtı'na sosyal medya hesabından destek veren Enver Cenk Şahin ile kulübü St. Pauli arasındaki gerilim sürüyor.

14.10.2019-11:48 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-11:41)

Bundesliga 2 ekiplerinden St Pauli'de forma giyen Türk futbolcu Cenk Şahin'in Barış Pınarı Harekatı'nı gerçekleştiren askerlerimize verdiği destek kulübünü rahatsız etti. Türk futbolcunun verdiği destek hem kulübü hem de taraftar grupları tarafından tepkiyle karşılandı.

CENK ŞAHİN'İN O PAYLAŞIMI

"Kahraman mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımız sizinle! #barışpınarıharekatı"

ALMAN KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

"Perşembe günü Cenk Şahin, kişisel Instagram hesabından Türk ordusunun Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla ilgili bir paylaşımda bulundu. St Pauli kulübü olarak bu paylaşımla aramıza açık bir mesafe koymak istiyoruz. Çünkü bu, kulüp değerlerimize uygun değil. Yönetimimiz oyuncuyla görüştü ve konuyu kendi içinde çözecek. Süreç sonuçlanana dek hiçbir yorum yapılmayacaktır. Daha fazla savaşa hayır!"

ENVER CENK ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Alman ekibinin isteğine rağmen paylaşımını kaldırmadığını açıklayan Cenk Şahin, "Dönünce kulüpteki durumum belli olacak. Bu tarz konulara kulüp girdiği için sıkıntı yaşanıyor. Ülkemize karşı bayağı sertler. Ülkemize karşı anlam veremediğim olumsuz bir bakış açısı var. Bizim yaptığımız yanlış bir şey yok" sözleriyle geri adım atmayacağını açıkladı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal