Barcelona'ya Stat İsmi İçin Rekor Teklif!

Coronavirüsü sebebiyle mali açıdan zor zamanlar geçiren kulüpler, çıkış yolu arıyor. İspanya devi Barcelona'nın da bu sebeple stat ismini satılığa koyduğu açıklanmıştı. Barça'ya bu konuda rekor bir fiyat teklif edildi.

24.04.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-15:21) Barcelona'ya Stat İsmi İçin Rekor Teklif!

İspanya La Liga devlerinden Barcelona, coronavirüsü (Covid-19) ile mücadeleye yardımcı olmak için stadyumuna isim sponsoru aradığını duyurmuştu. Daily Mail'de yapılan habere göre Katalan temsilcisinin istediği fiyat, Britanyalı iş adamı Alki David'den geldi.

'SWISSX NOU CAMP' İSMİ FAVORİ

Haberde, milyarder David'in Barcelona'nın 63 senelik stadyumuna isim sponsoru olmak için 40 milyon sterlini verebileceğini belirtti. Alki David'in konuşmasına da yer verilen haberde, uzlaşmanın oldukça yakın olduğu belirtildi. Ünlü iş adamı David, anlaşmanın yapılması durumunda stadyum ismi için "Favorim; Swissx Nou Camp" ifadelerini kullandı.

Daha önce Premier Lig kulüplerinden Manchester City stadyumunun isim hakkı için gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmasından 18 milyon sterlin, Tottenham ise 25 milyon sterlin almıştı. Barcelona'nın anlaşması ise rekor olarak kayıtlara yazılacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal