Barcelona’nın Yıldızı Fenerbahçe’ye!

İspanyol basını, Fenerbahçe’nin Barcelonalı yıldız ismi kadrosuna katacağını öne sürdü.

09.06.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-12:22) Barcelona’nın Yıldızı Fenerbahçe’ye!

Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen Sport gazetesinin haberine göre, yeni sezonda kadrosuna bir stoper katacak olan Katalan ekibi Kolombiyalı stoperi Mina’yı Fener’e kiralayacak.

Gazetenin haberinde, Barcelona’nın 23 yaşındaki Kolombiyalı savunmacısı Yerry Mina için Fenerbahçe'nin temasa geçtiğini yazdı. Sarı lacivertlilerin, Beko ile Barcelona arasındaki sponsorluktan ötürü transferde avantaj sağlayabileceği belirtilirken, Fenerbahçe yöneticilerinin genç stoper için temasa geçtiğinin de vurgusu yapıldı.

Bordo mavili takımda Fransız stoper Umtiti ile sözleşme yenilenmesi sonrası yeterince şans bulamayacağı düşünülen Mina'nın kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor. Barça’nın ayrıca stopere ilk 11’de forma giyebilecek bir transfer yapacağı kaydedildi.

Sport gazetesinin haberinde, Fenerbahçe’nin UEFA Finansal Fair Play konuları nedeniyle yüksek bonservisli oyuncular yerine Yerry Mina tarzı futbolculara yöneleceği belirtildi.

Geride kalan sezonun devre arasında 12 milyon euro bonservisle Palmeiras'tan transfer edilen Mina, Katalan ekibiyle toplam 7 karşılaşmada forma giyerken bu karşılaşmalarda 1 asist yaptı.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal