Barcelonalı Yıldız Ayrılık İddiaları Hakkında Konuştu!

Bu sezon başında 115 milyon Euro transfer bedeli karşılığında Borussia Dortmund'dan Barcelona’nın yolunu tutan Fransız hücum oyuncusu Ousmane Dembele, ülkesinde bir televizyon kanalına değerlendirmelerde bulundu.

16.04.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-14:44) Barcelonalı Yıldız Ayrılık İddiaları Hakkında Konuştu!

Barcelona’nın büyük umutlarla transfer ettiği ancak sezonun ilk haftalarında ciddi bir sakatlık geçiren Dembele, şu an en iyi performansında olmadığını, fakat yavaş yavaş kendisinden beklenilen performansı sergileyeceğini ifade eden genç Fransız "Yeniden kardiyo çalışmam lazım çünkü çok çabuk yoruluyorum." şeklinde konuştu.

İspanya’da Almanya'ya oranla daha iyi bir hayat sürdüğünü açıklayan Dembele, "Almanya'da sağlıklı yaşamıyordum ama orada sakatlanmadım ve çok fazla gelişim gösterdim" dedi.

Son zamanlarda spor salonunda fazlaca antrenman yapması sebebiyle daha çabuk yorulduğunu sööyleyen Dembele "Performansımın zirvesinde değilim ama çok çalışmaya devam ederek en iyiye ulaşacağım" ifadesini kullandı.

İspanyol devine transferi konusunda asla pişman olmadığını vurgulayan yetenekli oyuncu "Barcelona'da her şey iyi gidiyor. Messi, Suarez, Iniesta gibi yıldızlar bana saha içinde çok yardımcı oldular. Barcelona'ya adapte olabilmek zor bir süreç. Şu an sadece futboluma odaklandım ki bu benim Fransa ile Dünya Kupası'na gidip gidememem konusunda belirleyici olacak." yorumunu yaptı.

Katalan ekibindeki geleceğine açıklık getiren Dembele, "Barcelona ile 5 yıllık kontratım var. Uzun bir süre Barcelona'dayım, endişelenmeyin" mesajını verdi.

Genç futbolcu bu sezon Barcelona forması altında 17 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 1 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Profesyonel kariyerine 2014 yılında Rennes kulübünde başlayan Fransız hücum oyuncusu daha sonra sırasıyla Almanya’nın Borussia Dortmund kulübüne transfer olmuş ve 1 sezon formasını giydiği Alman temsilcisinden sonra Barcelona'nın yolunu tutmuştu.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal