Barcelona’dan Beşiktaş’a Aitor Cantalapiedra

Barcelona’ya yakınlığı ile tanınan gazetelerden Sport, Katalanlar’ın alt kademesinden yetişen ve şu anda futbol hayatını Hollanda’nın Twente takımında devam eden Aitor Cantalapiedra ile ilgilendiklerini söyledi.

27.12.2019-15:29 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-15:25) Barcelona’dan Beşiktaş’a Aitor Cantalapiedra

Devre arasında kadrosunu eksik bölgelerine Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi sürpriz bir isimin peşinde.

Barcelona alt yapısından çıkan ve futbol hayatına Twente’de devam eden İspanyol kanat futbolcusu Aitor Cantalapiedra ile ilgilendikleri ve Ocak ayında Hollanda temsilcisiyle masaya oturmak istediği belirltildi.

Barcelona’ya yakınlığı ile tanınan gazetelerden Sport, Katalanlar’ın alt kademesinden yetişen ve şu anda futbol hayatını Hollanda’nın Twente takımında devam eden Aitor Cantalapiedra’nın, Siyah-Beyazlılar’ın gündeminde olduğu söylendi.
Sol ayaklı olan oyuncu hücumda her iki kanatta da oynayabilen 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği ve Beşiktaş’ın devre arasında tahminen 500 bin Euro’luk bir bonservis ücreti karşılığında İspanyol oyuncuyu transfer etmek istediği ifade edildi. Hollanda’da Twente’de iyi bir dönem geçiren Aitor, 18 maçta 7 gol kaydetmesinin yanı sıra 5 asist yaptı.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal