Barcelona'dan Arda Turan'a Şok! Yok Saydılar

Barcelona'nın dün Deportivo La Coruna'yı 4-2 yenerek La Liga şampiyonluğuna ulaşmasının ardından Katalan ekibinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım krize neden oldu.

30.04.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-11:06) Barcelona'dan Arda Turan'a Şok! Yok Saydılar

Barcelona, dün akşam La Liga’nın 35. haftasında konuk olduğu Deportivo'yu 4-2 mağlup ederek lig şampiyonu olurken, bordo mavili kulübün Twitter'dan yaptığı paylaşım tartışmaları da beraberinde getirdi.

Barcelona’da Lionel Messi'nin hat-trick yaparak yıldızlaştığı ve Barça’nın şampiyonluğu, Deportivo La Coruna'nın da 2. Lige düşmesiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Barcelona Kulübü, sevincini sosyal medya hesabından taraftarıyla paylaştı.

ŞAMPİYONLUK TİŞÖRTÜ YAPTIRILDI

İspanyol ekibinin Twitter hesabında paylaştığı tişört görselinde bir detay göze çarptı. Formada şampiyonlukta emeği geçen futbolcuların isminin dışında Teknik Direktör Ernesto Valverde'nin ismi yazıyordu.

Tişörtte adı geçen 23 oyuncu şu şekilde: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina, Vermaelen.



KRİZE NEDEN OLDU

Bu tişört tartışmaları da beraberinde getirdi. Devre arası transfer döneminde takımdan ayrılan ya da kiralanan futbolcuların isminin geçmemesi bu oyuncuların tepkisini çekti. Tam 10 futbolcuya listede yer verilmedi.

Listede ismine yer verilmeyen futbolculardan Gerard Deulofeu en sert tepki veren isim oldu. Sezonun ilk yarısında Barcelona formasıyla 17 karşılaşmada oynayan ardından Watford'a kiralanan Deulofeu şaşkınlığını gizlemedi. İsmini şampiyon takımın listesinde göremeyen yıldız oyuncu Twitter'dan, 'Lig şampiyonu. Ben de aranızdaydım, yoksa değil miydim?' ifadesini kullandı.

ARDA TURAN DA LİSTEYE ALINMADI

Listede yer almayan bir diğer isim de Arda Turan'dı. Devre arası transfer döneminde Başakşehir'e kiralanan Arda Turan’a da listede yer verilmedi. Tecrübeli oyuncu bu sezon La Liga'da hiç Barcelona forması giymemiş fakat Real Betis karşılaşmasında 18 kişilik kadroda kendisine yer bulmuştu.

MASCHERANO’NUN YER ALMAMASI ŞAŞKINLIK YARATTI

Listede yer almayan isimlerden biri de Arjantinli yıldız Javier Mascherano'ydu. Devre arasında Çin'in yolunu tutan ve 8 sezon Barça forması giyen Mascherano’ya yer verilmemesi büyük şaşkınlık yarattı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal