Barcelona'da Sürpriz Transfer

Barcelona, La Liga'daki özel transfer maddesinden yararlanmak istediği ve sürpriz bir ismin gündemlerinde olduğu iddia ediliyor.

18.02.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-17:27) Barcelona'da Sürpriz Transfer

Katalan ekibi Barcelona'da Dembele'nin yaşadığı sakatlık sonrası kadroyu güçlendirmek amacıyla La Liga'daki özel transfer maddesinden yararlanmak istediği ve sürpriz bir ismin gündemlerinde olduğu iddia ediliyor.

İspanya'da devre arası transfer döneminin kapanmasının ardından uzun süreli sakatlık yaşayan futbolcunun yerine 1 transfer yapma hakkının olduğu ve bu oyuncunun Leganesli Martin Braithwaite olduğu ifade edildi. Futbolcunun menajerinin Pazartesi sabahı

Barcelonalı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştireceği söylenirken oyuncu için yaklaşık 20 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinin ödeneceği ifade edildi.

Danimarkalı futbolcunun transferini sürpriz olarak ifade eden İspanyol medyası ödenecek miktarın da çok olduğunu ve Braithwhite'ın Barcelona'ya katkı verebilecek bir futbolcu olmadığı yorumlarını yapmış durumda.

La Liga'da takımlar İspanya Futbol Federasyonu'nun 124/3 maddesinde yer alan " En az 5 ay sakatlığı kanıtlanan futbolcunun yerine kulübü transfer dönemi kapandıktan sonra 1 kereye mahsus olmak üzere transfer yapabilir " ibaresi ile Ocak ile Haziran ayları arasında transfer gerçekleştirebiliyor.

27 yaşındaki Martin Braithwaite Leganes ile bu sezon 27 karşılaşmaya çıkmış ve 8 gol 2 asist kaydetmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal