Barcelona'da Griezmann Krizi! 80 Milyon Euro Ceza Geliyor!

Atletico Madrid'in başvurusu üzerine Fransız futbolcunun lisansının iptal edilebileceğini söyledi.

05.08.2019-13:15 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-13:10) Barcelona'da Griezmann Krizi! 80 Milyon Euro Ceza Geliyor!

İspanya'da Griezmann transferinin yankıları devam ediyor.. Griezmann'ı 120 milyon euroluk bonservisle kadrosuna katan Barcelona bir türlü rahat nefes alamıyor.. 

Barcelona, Griezmann'ın 120 milyon euro'luk serbest kalma bedelini 12 Temmuz'da ödediğini açıklamıştı.

Atletico Madrid ise bu transferin 1 Temmuz'dan önce gerçekleştiğini iddia ederek, bedelin 200 milyon euro olduğunu belirtmişti. La Liga Başkanı Javier Tebas'ın açıklamasına göre Atletico Madrid'in başvurusu üzerine Fransız futbolcunun lisansının iptal edilebileceğini söyledi.

80 milyon euro ceza geliyor

Tartışmalar devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı.. Habere göre; Griezmann'ın avukatı, Mart ayında oyuncunun kız kardeşi ve babasına Barcelona’nın teklifini e-mail olarak gönderdi. Atletico Madrid’in CEO’su Miguel Angel Gil Marin’in de e-postanın bir kopyasına sahip olduğu belirtilirken, bu belge dava sürecinde önemli bir delil olarak ele alındı.

Barcelona, Fransız yıldızın 120 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini 12 Temmuz'da ödediğini açıklamış ve transferi duyurmuştu. Bu belgenin 12 Temmuz'dan önce oluşturulduğu iddia edilirken, ispatlanması halinde Barcelona, Atletico Madrid'e 80 milyon euro daha ödemeye razı olacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal