Barcelona Taraftarlarını Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı! 12 Taraftar Hayatını Kaybetti

Ekvador Serie A Ligi ekiplerinden Barcelona’nın taraftarlarını taşıyan otobüsün yaptığı kaza sonucu 12 kişi hayatını kaybetti.

13.08.2018-16:42 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-16:39) Barcelona Taraftarlarını Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı! 12 Taraftar Hayatını Kaybetti

BBC'nin haberine göre, Barcelona’nın Deportivo Cuenca ile Cuenca şehrinde oynadığı deplasman karşılaşmasından Guayaquil kentine dönmekte olan Barcelona taraftarlarını taşıyan otobüs seyir esnasında devrildi. Kazada 12 taraftarın öldüğü, 30 taraftarın da yaralandığı açıklandı.

Barcelona kaptanı Jose Cevallos, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, kaza haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini ifade ederek Barcelona’nın stadında kazada ölenlerin anılacağını belirtti.

Ülke genelindeki futbol kulüpleri dışında Ekvador Futbol Federasyonu da Barcelona’ya taziyelerini iletti. Kazanın neden kaynaklandığı ise henüz bilinmiyor.

Kazanın ardından olay yerine intikal eden yetkililer, otobüsün gereken tüm izinlere sahip olduğunu ve şubat ayında iş güvenliği denetiminden geçtiğini bildirdi. Görgü tanıkları ise, yerel bir kanala yaptıkları açıklamada, kazadan hemen önce şoförün diğer otomobili sollamaya çalıştığını öne sürdü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal