Barcelona, Quique Setien ile Yolları Ayırdı!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih'e 8-2’lik ağır bir skorla kaybeden ve tarihi bir hezimete uğrayan Barcelona'da fatura hoca Quique Setien'e kesildi.

15.08.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-10:20) Barcelona, Quique Setien ile Yolları Ayırdı!

Avrupa futbolunun takım seviyesindeki bir numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Bayern Münih ile mücadele eden Barcelona, tarihi bir hezimet aldı. 65 bin kişilik Luz Stadı’nda Bayern Münih tarafından büyük bir yenilgiye uğrayan Barcelona, maçtan 8-2 gibi ağır yenilgiyle ayrıldı. 74 sene sonra gelen en farklı yenilgi sonrası Katalan devi, faturayı teknik adam Quique Setien'e kesti.

BİLETİ KESİLDİ

SKY Sports'un son dakika haberine göre Barcelona, bir süredir gönderilmesi gündemde olan Setien'in görevine farklı yenilgi ardından son verme kararı aldı. 61 yaşındaki teknik adam yeni sezon Katalan kulübünün başında devam etmeyecek.

VALVERDE YERİNE SETIEN GELMİŞTİ

İspanya Süper Kupası yarı finalinde Atletico Madrid'e 3-2 kaybederek elenen Barcelona'da Ernesto Valverde'nin görevden alınmış ve yerine Setien getirilmişti. Ocak ayında Barcelona ile 2.5 senelik kontrat 61 yaşındaki tecrübeli hoca, kulübün istikrarsız performansı nedeniyle İspanyol basını tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı. La Liga şampiyonluğunu Real Madrid'e kaptıran Setien, çeyrek final seviyesinde Şampiyonlar Ligi'ne 8 gollü bir yenilgiyle veda edince yönetim tarafından yollandı.

'PİQUE MUHTEMELEN HAKLI'

Pique'ye hak veren Quique Setien ise, 'Acı verici bir yenilgi. Takım bunalmış durumda! Pique'nin açıklamalarına bir şey diyemiyorum. Buraya geleli 6 ay oldu. Muhtemelen haklıdır. Bir şeylerin değişmesi gerekiyor!' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal