Barcelona Arda Turan Kararını Verdi!

Devre arası transfer döneminde Barcelona'dan ayrılarak Medipol Başakşehir'in yolunu tutan Arda Turan için Barcelona kulübü kararını verdi.

23.04.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-11:28) Barcelona Arda Turan Kararını Verdi!

Bu sezon teknik direktör Ernesto Valverde’nin forma şansı vermediği Arda Turan’ı devre arası transfer döneminde Medipol Başakşehir’e kiralayan Barcelona’da tecrübeli oyuncunun satılarak transferinden gelir elde edilmesi kararlaştırıldı.

Katalan ekibinin, 2.5 yıllığına Medipol Başakşehir’e kiralık olarak gönderdiği Arda Turan’ı sezon bitiminde Çin takımlarına satmaya hazırlandığı öne sürüldü.

İspanyol basını tarafından bugün Arda Turan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Madrid-Barcelona.com adlı spor sitesinin iddiasına göre Barcelona Kulübü, yaz transfer döneminde tecrübeli oyuncuyu Çin Süper Ligi'nden bir takıma satarak bonservisinden gelir elde etmeyi planlıyor.

Yapılan habere göre, Arda'nın bu sezonun ardından Başakşehir'le kontratının devam etmesine karşın Barcelona’nın sözleşmeye eklediği özel bir madde sebebiyle tecrübeli futbolcuyu transfer dönemlerinde istediği kulübe satma hakkına sahip olduğu ifade edildi.

Haberde dikkat çekilen bir ayrıntı da, Çin Futbol Federasyonu'nun Mayıs 2017'de kendi liglerindeki ekiplerin, yabancı liglerde top koşturan futbolcuları transfer etmeye teşvik ettiği, bu sebeple Arda'nın Medipol Başakşehir’de kalmasının çok zor olduğu…

Arda Turan için Çin Süper Ligi takımlarının 10-15 milyon euroluk tekliflerle Barcelona’nın kapısını çalabileceği vurgulanırken, Barcelona yönetiminin de bu tarz bir teklif karşısında Arda’nın bonservisini vermeyi düşüneceği belirtildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal