‘Bana Dadaş Tshabalala Diyorlar’

Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a bu sezon transfer olan Siphiwe Tshabalala, bu sezon göstereceği performansla taraftarların sevgisine karşılık vermek istediğini belirtti.

12.09.2018-13:45 - (Son Güncelleme: 12.09.2018-13:41) ‘Bana Dadaş Tshabalala Diyorlar’

BB Erzurumspor’un, transfer sezonunun son gününde kadrosuna kattığı Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Siphiwe Tshabalala, yeni takımı ve Türkiye’deki yaşantısı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mavi beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve transferinin şehirde büyük heyecan uyandırdığı Tshabalala'ya Erzurumlular, "Dadaş Tshabalala" diye sesleniyor.

Transferinin hemen ardından ilk maçına çıkmaktan mutlu olduğunu söyleyen 34 yaşındaki futbolcu, oyuna girdiğinde taraftarların kendisini coşkuyla karşılamasından ötürü heyecanlandığını belirtti.

Tshabalala, mavi beyazlı formayla çıktığı ilk karşılaşmaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Çok büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğumuzu ve Erzurumspor’un çok büyük bir camia olduğunu biliyordum. Buraya transfer olmadan önce sosyal medya ve internetten takip ediyordum. Taraftarların karşılaşmalarda sahaya gelip takıma bu şekilde destek olacaklarını biliyordum. Taraftarların benden büyük beklentisinin olduğunun farkındayım. Elimden gelen çabayı göstererek çok çalışacağım ve onların bu beklentilerini karşılamaya çalışacağım. Benim adıma önemli olan takımın başarısıdır."

Tecrübeli kanat oyuncusu, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasına çok önem verdiklerini ve maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Mavi beyazlı ekibin Spor Toto Süper Lig’de iyi bir yerde olmadığını vurgulayan Tshabalala, "Bu durum böyle devam edecek anlamına gelmez. Bunu değiştireceğiz ve çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal