Balotelli: 'Son Birkaç Haftadır Neredeyse Deliriyordum'

Brescia'nın yıldızı Mario Balotelli, karantina zamanlarını tek başına iyi idare edemediğini aktarırken, yemek yapma hakkında da zorlandığını ifade etti.

14.05.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-11:41) Balotelli: 'Son Birkaç Haftadır Neredeyse Deliriyordum'
Serie A kulübü Brescia’da top koşturan Balotelli, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İtalya'daki karantina zamanlarından bahsetti.
'AYAĞIMA TOP GELSE, KONTROL EDEMEM'
Balotelli, eski takım arkadaşı Alessandro Matri'nin Instagram canlı yayınında konuk oldu ve yaptığı açıklama ile son zamanlarda iyice sıkıldığını ve delirmek üzere olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:
"Şu an ayağıma top gelse, ilk dokunuşta kontrol edemem. Son topa dokunduğumdan beri iki ay geçti. Son birkaç haftadır neredeyse deliriyordum çünkü tamamen yalnızdım. Kızım Napoli, oğlum ise Zürih'te. Annem belli bir yaşa geldi ve kendini koruması gerekiyor. Kardeşlerim ise çocuklarıyla karantinada. Bu nedenle ben de tek başıma kaldım. Çok zordu."
'İLK ÜÇ GÜN KARTON YEDİM'
Balotelli, karantina altında yalnız yaşamanın haricinde başka sorunları da olduğunu söylerken, "Hiçbir şey pişiremediğim için ilk üç gün karton yedim. Duvardan parçaları ısırmaya çalıştım. Sonra neyse ki yemek siparişi vermeyi akıl ettim." diye belirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal