Balotelli İsyanı! 'Bizi Hüsrana Uğrattı'

İtalyanların problemli golcüsü Mario Balotelli, yaptıklarıyla bu defa son takım Brescia'yı da bıktırdı ve Başkan Gana asıllı futbolcunun sezon bitiminde takımdan gideceğini açıkladı.

28.05.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-12:05) Balotelli İsyanı! 'Bizi Hüsrana Uğrattı'

Brescia Başkanı Massimo Cellino sezon öncesinde kadroya kattıkları deneyimli futbolcu Mario Balotelli ile iplerin kopma noktasına geldiğini belirtti.

Başkan Cellino konuşmasında, bir süredir antrenmanlara başlayan Brescia ile kulüple beraber idmanlarda yer almayan ve yaptığı çalışmalarda da kısa süreli sahada görülen Balotelli'nin kulüpten gideceğinin ifade etti. Cellino Balotelli'nin takım için tam bir hayal kırıklığı olduğunu vurgulayarak, "Balotelli konusunda hayal kırıklığı yaşadık. Garip bir çocuk, aklı bizimle değil, biraz anarşik durumu var. Onu basına malzeme olmak için değil, gerçekten katkı sağlayabileceğine inandığımız için aldık. Bizi hüsrana uğrattı. Takımdan ayrılacak" cümlelerini kullandı.

Mario Balotelli daha önce yer aldığı kulüpler Inter, Milan, Manchester City, Liverpool, Nice, Marsilya takımlarının hepsinde istikrarsız ve farklı olaylarda yaşattığı sıkıntılarla medyada yer almıştı.

Brescia ile bu sezon 19 karşılaşmada yer alan Mario Balotelli 5 gollük performans gösterebilmişti. Lig düşmeme savaşı veren Brescia'da Mario Balotelli'nin kontratında Serie B'ye düşülmesi halinde sözleşmenin boşa çıkacağı aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal