Balıkesirspor'da Yusuf Şimşek Dönemi!

Balıkesirspor Teknik Direktörlük görevi için Yusuf Şimşek ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Atılan imzaların ardından Yusuf Şimşek açıklamalarda bulundu.

06.02.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-17:55) Balıkesirspor'da Yusuf Şimşek Dönemi!

Balıkkesirspor Teknik Direktörlük görevi için Yusuf Şimşek ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Atılan imzaların ardından Yusuf Şimşek açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Yöneticilerimizle görüştük, kendilerine paraya fazla önem vermediğimi, sadece huzurlu bir ortam, huzurlu bir takımda başarılı olabileceğimi söyledim.
Onlar da aynı şekilde bana bunları söylediler. Takımda oyuncu arkadaşlarım, daha önceden çalıştığım kardeşlerim de var. Buraya gelmekten son derece keyifliyim. İşimiz zor ama biz buraya bahane üretmeye gelmedik. Ben ve ekibim bahane üretmeyeceğiz. Her şartta takımımızı bir basamak, iki-üç basamak üste çıkarmak için çalışacağız.

Tabi bu tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil. Teknik ekibimiz, oyuncu ruhumuz, burada çalışan abi ve kardeşlerimiz, ablalarımız, yönetimimiz, sizler ve futbolun olmazsa olmazı taraftarlarımız... Biliyorsunuz futbolda en önemli şey taraftarlarımız, hep birlikte Balıkesir halkı olarak Balıkesir şehri olarak güzel günler göreceğimizi düşünüyorum. Onun için biz bu yola çıktık. Kendi açımdan da bir başarıya ihtiyacım var, başarıya açım.

Daha önce Antalyaspor’da başarı yaşadım Süper Lig'e çıktık. Mustafa hocayla Çaykur Rize’de Süper Lig'e çıktık. Tabii ki başkanım da biraz önce söyledi insanlar zaman zaman düşüşler yaşayabiliyor. Ben de antrenörlük zamanında düşüşler yaşadım. İnşallah bu birlikteliğimiz uzun süre sürer. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal