'Balıkesirspor Olarak Değişik Olaylar İle Gündemdeyiz'

Balıkkesirspor Teknik Direktörlük görevi için Yusuf Şimşek ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Atılan imzaların ardından kulüp başkanı Kadir Dağlı, açıklamalarda bulundu.

06.02.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-17:38) 'Balıkesirspor Olarak Değişik Olaylar İle Gündemdeyiz'

Balıkkesirspor Teknik Direktörlük görevi için Yusuf Şimşek ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Atılan imzaların ardından kulüp başkanı Kadir Dağlı, açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Balıkesirspor biliyorsunuz sürekli değişik olaylarla gündemde. Hem bulunduğu puan açısından hem de durum açısından Balıkesirspor’a bir kan değişikliği gerekiyordu. Tabii ki birçok futbol adamıyla, teknik direktörle görüşmemiz oldu.

Bu görüşmeler sonuçta karşılıklı hocalarımızın istekleri, kulübün istekleri ve elimizdeki futbolcularımızın da mevcut gördüğü istekler doğrultusunda almamız gerekiyordu. Yaptığımız görüşmeler sonucu hocamızla anlaşma sağladık. Balıkesirsporumuzu her zaman daha iyi yapabilmek için elimizden geleni yapmış bulunmaktayız. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımızla beraber ortak karar neticesinde hocamız üstünde karar kıldık.

İnşallah ligde bulunduğumuz sayı ve puan itibariyle daha da iyiye oynayacağız çünkü bulunduğumuz puan itibariyle play-off çıtasıyla aramızda 3 puan var. Hocama zorlu bir süreç olduğunu, Balıkesirspor’un maddi anlamda ne kadar zor olduğunu ve şehirde de bize ne kadar destek verilip verilmediği hakkında bilgilerimizi verdik.

Hocamızla maddi anlamda cüzi rakamlarla anlaştık. Buradan Balıkesirli hemşehrilerimize ve taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; hocamız isim olarak çok kaliteli, futbol hayatı çok kaliteli geçti. Tabii ki her bir futbolcunun ya da teknik adamın başından geçirdiği ufak tefek olaylar olabilir. Bunlar tamamıyla o andaki hengameli süreçtir. Önemli olan iyi ayrılmaktır

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal