Bakan Kasapoğlu: 'Çok Çekişmeli Bir Süper Lig Yaşıyoruz'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig gündemi hakkında açıklamalar yaptı ve değerlendirmelerde bulundu.

20.02.2020-14:48 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-14:46) Bakan Kasapoğlu: 'Çok Çekişmeli Bir Süper Lig Yaşıyoruz'
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe-Galatasaray, Beşiktaş-Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor ekipleri arasında zirveyi yakından ilgilendiren mücadelelerin olduğunu anımsattı. Ankara'da ise Gençlerbirliği-MKE Ankaragücü arasında yapılacak başkent derbisi heyecanı olacağının altını çizen Kasapoğlu, "Derbi haftası diyebiliriz. Bu sezon son derece çekişmeli bir Süper Lig maratonu yaşıyoruz. Şampiyonluk mücadelesi neredeyse ligimizin yarısı arasında geçiyor. Bu durum son derece memnuniyet verici. Bu tablo, Süper Lig'in kalitesinin arttığını gösteren, kıymetli bir tablodur" ifadelerini kullandı.

En büyük amaçlarının Uluslararası özelliklere sahip, marka değeri dünyayla yarışır kriterlere yükselmiş bir lig oluşturmak olduğunu söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Müsabakaların fair play ruhu, kardeşlik içerisinde gerçekleşeceğini biliyorum. Sporcularımız, kulüplerimiz ve taraftarlarımız, Türk futbolunun kaybetmesine, itibarsızlaştırılmasına asla izin vermeyecektir. Sahada rakip, saha dışında ebedi dostuz, kardeşiz. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. İyi olan kazansın" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal