Bakan Kasapoğlu: ''Algı Operasyonlarına Cevabı Halk Veriyor!''

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan UEFA’nın Fransa maçındaki asker selamına yönelik başlattığı operasyona sert tepki geldi..

18.10.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-13:13)

Bursa Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fransa maçındaki asker selamına yönelik olarak UEFA’nın soruşturma başlatması ve diğer ülkelerin verdiği olumsuz mesajlara tepki gösterdi.

Kasapoğlu, “Ülkemizin teröre karşı global düzeyde vermiş olduğu mücadele sebebiyle itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını görüyoruz. Milli takımımızın son karşılaşmalardaki futbolcularımızın sevinci vesilesiyle samimi bir şekilde ifade ettikleri selamın nerelere çekildiğini hep birlikte gördük, hep birlikte izledik. Millet olarak tıpkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hiçbir oyuna asla prim vermeyeceğimize inanıyoruz” dedi ve şöyle devam etti:

‘Bir selam nerelere çekildi’

“İdeolojilerden, siyasetlerden, aidiyetlerden bağımsız olarak milletçe bir ve beraber olmanın çok önemli olduğu bir süreci yaşıyoruz. Ülkemizin teröre karşı global düzeyde vermiş olduğu mücadele sebebiyle itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını görüyoruz. Milli takımımızın son karşılaşmalarındaki futbolcularımızın sevinci vesilesiyle samimi bir şekilde ifade ettikleri selamın nerelere çekildiğini hep birlikte gördük, hep birlikte izledik...”

‘Hiçbir oyuna prim vermeyiz’

“Futbolda dünya şampiyonu olmuş Fransa’nın, futboldaki gücü herkes tarafından malum olan bir ülkenin böyle manipülatif hamlelerle algı operasyonlarına girdiğini görüyoruz. Buna gençlerimizin, halkımızın, her kesimin en güzel cevabı verdiğini de görüyoruz. Millet olarak tıpkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hiçbir oyuna asla prim vermeyeceğimize inanıyoruz. Bu yüzden her alanda başarmaya, her alanda çalışmaya, bir günümüzün bir sonraki günden daha ileride olmasına gayret edeceğiz...”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal