Bakan Bak: İnşallah Türk Futbolu İçin Hayırlı Bir Karar Çıkar

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan derbiye ilişkin çıkacak karar hakkında açıklamalarda bulundu.

25.04.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-09:41) Bakan Bak: İnşallah Türk Futbolu İçin Hayırlı Bir Karar Çıkar

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yılı etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 57. Alaya Vefa Yürüyüşü’nün ardından Conkbayırı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun "Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçına ilişkin bugün önemli bir karar çıkacak. Bununla ilgili düşünceleriniz nelerdir?" sorusuna ilişkin Bakan Bak, karşılaşmanın hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilmesinin sonrasında bir sürecin yaşandığını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), gelen raporlar doğrultusunda yaşanan olayları değerlendireceğini ifade eden Bak, "Bu arada Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da bir soruşturma yürütüyor. 35'in üzerinde gözaltı var ve bu takip ediliyor. Bunlarla alakalı olarak tribünlerin hareketlendirilmesi, birtakım girişimler de söz konusu. Bunlar da değerlendiriliyor ama kararı TFF Yönetim Kurulu verecek. İnşallah Türk futbolu için hayırlı bir karar çıkar." değerlendirmesinde bulundu.

TFF Yönetim Kurulunun, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki olaylı derbinin kararını vereceği toplantı Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 13.00'te başlayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal