Bafetimbi Gomis'ten Sevindirici Haber

Kasımpaşa müsabakasında şuurunu kaybederek herkesi korkutan Galatasaraylı futbolcu Gomis'in tahlil sonuçları çıktı. Fransız yıldızın oynaması için herhangi bir problem bulunmuyor.

20.02.2018-17:17 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-17:06) Bafetimbi Gomis'ten Sevindirici Haber

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Bursaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesislerinde Teknik Direktör Fatih Terim liderliğinde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Isınmanın ardından pas çalışması yapıldı. Antrenmanın bir sonraki sürecinde 5'e 2 dar alan oyunu oynandı. Son bölümde ise her iki kanattan atak ve sonuçlandırma çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin sonrasında noktalandı.

GOMİS'TE PROBLEM YOK

Ayrıca Cedric Carrasso da bugün sol dizinden başarılı bir ameliyat geçirdi. Bafetimbi Gomis'in de yapılan kapsamlı nörolojik ve kardiyolojik testlerin sonrasında oynaması ile ilgili bir problem bulunmadığı tespit edildi.

Sarı-kırmızılılar, Bursaspor müsabakasının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de tesislerinde gerçekleştireceği idmanla devam ettirecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal