Bafetimbi Gomis Verdiği Sözü Tuttu!

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, geride kalan sezon başında verdiği "Eğer şampiyon olursak ve ben de kariyer rekorumu kırarsam saçlarımı kestireceğim" sözünü tuttu.

30.05.2018-10:22 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-10:20)

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, sezon başında verdiği sözü tuttu.

Galatasaray ile şampiyonluğa ulaşan ve attığı 29 golle gol kralı olan Bafetimbi Gomis, verdiği sözü yerine getirdi ve saçlarını kestirdi.

Geride kalan sezonda attığı 29 golle kariyer rekorunu kıran Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Instagram canlı yayınında saçlarını kestirmesinin ardından ''En büyük Cim-bom bom!'' diye bağırdı.

Sarı kırmızılı ekibin sezonu şampiyon bitirmesi ve attığı 29 golle Spor Toto Süper Lig’in gol kralı olan  Bafetimbi Gomis’in hem kariyer rekoru kırması hem de Spor Toto Süper Lig’de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu rekoruna ulaşmasının ardından gözler Fransız oyuncuya çevrilmişti.

32 yaşındaki yıldız da verdiği sözde durarak, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla birlikte saçlarının kesildiği bir fotoğrafı takipçilerine sundu ve “Söz sözdür” diyerek verdiği sözü tuttuğunu duyurdu.

Geride kalan sezonun başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Swansea City’den 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya dahil edilen Fransız yıldız Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı formayla bu sezon Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 33 karşılaşmada 29 kez fileleri havalandırırken 5 kez de arkadaşlarını golle buluşturmayı başardı. Yıldız oyuncu ayrıca Galatasaray formasıyla Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde de toplam 7 karşılaşmada mücadele etti.

32 yaşındaki tecrübeli golcünün sarı kırmızılı ekiple 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal